Selecteer de taal

 

AanHetWerk01
27e VOLVO

Klassieker Beurs

22 & 23 september 2018
 
AanHetWerk01

 

Terugblik op de 27e Volvo Klassiekerbeurs 2018!

Vanuit binnen- en buitenland waren de bezitters en liefhebbers van onze Zweedse automobielen weer
in groten getale aanwezig en de opkomst was dit jaar, ofschoon de zondag veel regen liet zien, weer prima.

Hier kunt u een korte impressie krijgen van de VKB 2018.

Dit jaar verkeerde de beurs in werk-stemming en dat was in het hele Autotron goed te zien en merken. De diverse verenigingen, maar zeker ook de deelnemers hadden alles uit de kast gehaald om iedereen in werkstemming te krijgen. Het was weer een lust voor het oog in de beurshal. Zelfs op het buitenterrein was er een prachtige tentoonstelling van bijzondere werk Volvo’s te zien, verzorgd door The Swedish Collection uit Baarn.

In verband met het wegvallen van de Spijkerhal werd de kofferbakverkoop verplaatst naar de entreehal zodat de eerste koopjes al direct na binnenkomst gedaan konden worden. Getuige de vele positieve berichten een goede beslissing.
We mochten dit jaar voor het eerst de Fehac verwelkomen op de beurs. Zij vertegenwoordigen de belangen van alle oldtimerbezitters naar de politiek. Bert Pronk verzorgde zowel op zaterdag als op de zondag een aantal lezingen met als thema: “een schone schone toekomst voor oldtimers”.
Naast de bekende standhouders zagen we ook een aantal nieuwe gezichten uit binnen en buitenland, wat zorgde voor een welkome uitbreiding van het aanbod. Ook het VKO had weer groots uitgepakt en de TC was aanwezig om indien gewenst technisch advies te verlenen of zelfs een auto te taxeren, kleine technische problemen werden weer door Dr. Volvo opgelost.
Zoals gezegd hadden de verenigingen weer alles uit de kast gehaald om hun stand zo mooi mogelijk te presenteren om toch vooral veel mensen enthousiast te maken voor hun hobby en waar mogelijk nieuwe leden te werven, iets dat getuige de berichten ook dit jaar weer goed gelukt is.
Had je genoeg van het zoeken naar onderdelen dan was er op de parkeerplaats genoeg te kijken en praten. Daar stonden nagenoeg alle Volvo modellen prachtig in de zon te glimmen. Een lust voor het oog.
De organisatie dankt alle deelnemers, bezoekers, verenigingen en de vrijwilligers voor hun bijdrage aan een zeer geslaagde beurs.
Meer info en foto’s op: www.volvobeurs.nl

Namens het VKB team,
Richard Janssen 

Het VKB team start binnenkort alweer met de voorbereidingen voor de 28e Volvobeurs, in het Autotron, wederom in het laatste weekeinde van september.

 

Zet dus 28 en 29 september 2019 alvast in Uw agenda!